آنچه امروز داريم، ماحصل كشت ديروز است.
۱۳۸۸ شهریور ۲, دوشنبه
۱۳۸۸ مرداد ۳۱, شنبه
الله اكبر
۱۳۸۸ مرداد ۳۰, جمعه
شتر
كوشش
۱۳۸۸ مرداد ۲۸, چهارشنبه
پارادوكس كفش نو
نقل تاريخ است (!!؟؟؟!!) كه لطف مي كنند و دايي بنده را هنگامي كه طفل صغيري بوده براي خريد كفش به كفاشي مي برند. كفش خريده مي شود، اما پسر بچه كه هنوز كامل قادر به حرف زدن و بيان احساسش نبوده، در تمام راه برگشت زار مي زده و در تمام طول راه مي گفته: "من ...، من غلط، من كفش نو نمي خوام" و زار زار گريه كردن بچه و ... دست بچه در دست بزرگترش، كشان كشان به سوي خانه. و فريادهاي بچه كه: "من ...، من غلط، من كفش نو نمي خوام." به خانه مي رسند و كفش ازپاي بچه در مي آورند. تمام پاي بچه آغشته به خون بوده. ميخي در ته كفش بيرون زده بوده و پاشنه پسر بچه را خونين و مالين كرده بوده. بيچاره پسرك. كفش كهنه را به نوي ميخ دار ترجيح مي داده، اما آنقدر حرف زدن بلد نبوده كه دردش را بگويد.
۱۳۸۸ مرداد ۲۷, سهشنبه
۱۳۸۸ مرداد ۲۴, شنبه
پياله
يادي از دوران جووني: (با صداي سياوش)
پرکن پیاله را
که این آب آتشین
دیری است ره به حال خرابم نمی برد
این جامها
که در پیم می شود تهی
دریای آتش است که ریزم به کام خویش
گرداب می رباید و آبم نمی برد
من با سمند سرکش و جادویی شراب
تا بیکران عالم پندار رفته ام
تا دشت پر ستاره اندیشه های ژرف
تا مرز ناشناخته مرگ و زندگی
تا کوچه باغ خاطره های گریز پا
تا شهر یادها
دیگر شرابم جز تا کنار بستر خوابم نمی برد
پر کن پیاله را
هان
ای عقاب عشق
از اوج قله های مه آلوده دور دست
پرواز کن
به دشت غم انگیز عمر من
آنجا ببر مرا که شرابم نمی برد
آن بی ستاره ام که عقابم نمی برد
در راه زندگی
با این همه تلاش و تقلا و تشنگی
با این که ناله میکشم از دل
که آب
آب
دیگر فریب هم به سرابم نمی برد
پر کن پیاله را
فریدون مشیری
انتخاب
۱۳۸۸ مرداد ۱۹, دوشنبه
۱۳۸۸ مرداد ۱۸, یکشنبه
ما
۱۳۸۸ مرداد ۱۶, جمعه
حداد
۱۳۸۸ مرداد ۱۵, پنجشنبه
خون
۱۳۸۸ مرداد ۱۴, چهارشنبه
حيلتي ساز كردند
مدتهاست كه مي گويم و اكنون بيش از هر زماني بر آن اصرار دارم كه:
دوران خوشي و سر مستي احمدي نژاد با تمام اطرافيانش تا زماني است كه حضرت رهبر عالي قدر، هاشمي را سرنگون كند، چه اوست كه براي رهبر خطر است، بلافاصله بعد از سرنگوني هاشمي و دارودسته اش، نوبت به ا.ن. مي رسد.
آسيا به نوبت.
و البته در اين داستان حضور حضرت يكتا لحاظ نشده است.
روزهاي نكبت
۱۳۸۸ مرداد ۱۳, سهشنبه
چند پيشنهاد مشفقانه
نظر به اينكه در روزهاي اخير تاثيرات تاديبي زندان بر همگان مسجل شده است، پيشنهادات ذيل جسارتا مطرح مي گردد:
الف) از آنجا كه تعليم و تزكيه عبادت است و بر همگان واجب و از آن رو كه به عين اليقين اثبات شده است كه دبيرستانها، دانشگاهها و حتي حوزه هاي علميه تاثير تربيتي چندان مثبتي ندارند، فلذا پيشنهاد مي گردد تا تمام اماكن مزبور تعطيل گشته و برخي از آنها به تدريج به زندان تبديل شود. اجراي اين طرح فوايد بسيار دارد، از جمله صرفه جويي اقتصادي. كافي كه طول مدت تحصيل در مدارس و دانشگاهها و حوزه ها را كمي با دقت مطالعه نماييد، 12 سال تا ديپلم و لااقل 4 سال براي مدرك كارشناسي و ... كه ماحصل تمام اينها مي شود يك فرد گمراه و منافق. حال تصور كنيد كه فردي كه نفاق در تمام نهادش نهادينه شده است در عرض كمتر از 50 روز متحول مي شود. بنابراين هويداست كه اگر لوح پاك جوانان از همان ابتدا آلوده به تعينات دنيوي نشود، اي چه بسا كه فرايند هدايت در كمتر از حتي دو روز انجام پذيرد. حال خود مقايسه كنيد هزينه هاي اضافي كه در اين راه به اتلاف رفته است را با هزينه تعليم و تزكيه در دو روز، سالها در برابر حداكثر چند هفته، و شما بزرگواران و دلسوزان تعليم و تزكيه، خود بخوانيد حديث مفصل از اين مجمل.
و اما فايدت ديگر اين طرح اين است كه مي توان از فضاي خالي ايجاد شده ناشي از تخليه مدارس و دانشگاهها، به عنوان مراكز ارتش بيست ميليوني استفاده كرد تا بدين وسيله آحاد مردم از نعمت آموزشهاي نظامي و فرهنگي برخوردار شوند و همه در راه توليد موشكهاي دور بردتر و ... با هم بكوشند.
و اما فايدت ديگري كه مغفول مانده و بايد به آن تصريح شود، بالا رفتن سطح سلامت جسماني مردم خواهد بود. اما چرا؟ مگر ما اعتقاد نداريم كه پرخوري و وزن اضافه باعث اغلب بيماري هاست. كافي است به "مستندات" اعترافات در همين چند روز نگاه دوباره اي بيندازيم و ببينيم كه چگونه يكي از ايادي اصلي جريان نفاق، علاوه بر تزكيه روحي و اخلاقي، از لحاظ جسماني هم به حالت ايده آل نزديك شده اند. فلذا چنان چه همين روش براي ضمير پاك جوانان و مردان و زنان، به طور مستمر و دوره اي اجرا شود، نتايج درخشان آن در حوزه بهداشت و درمان هم مشهود خواهد بود.
ب) از آنجايي كه آيت الله خميني فرمودند كه صدا و سيما دانشگاه عمومي است و بنده هم به اين نظر ايشان اقرار دارم، پيشنهاد دارم كه تمام فيلم ها و سريالهاي ضاره را قطع فرموده و بجاي آن برخي از فيلمهايي كه از مراكز تعليم و تزكيه (زندان سابق) تهيه شده است را پخش نمايند. براي مثال هم پيشنهاد دارم كه با پخش فيلم بازجويي هاي زن سعيد امامي، اين راه پربركت آغاز گردد تا آناني كه از نعمت قرار گرفتن در محيط رافت اسلامي بدور بوده اند، بتوانند با روشهاي آموزش از راه دور از اين خوان نعمت بهره ببرند. در مورد سينماها نيز امر مشابه اي را مي توان تجربه كرد. براي مثال ديدن فيلم 1984 واجب شرعي اعلام شده تا همگان بدانند كه يك من ماست چقدر كره دارد.
ارادتمند