۱۳۹۱ اردیبهشت ۳, یکشنبه

تفاوت فرهنگی

داستان چندش آور تعرض جنسی دیپلمات ایرانی در برزیل و رفتار وقاحت بار وزارت خارجه نمونه دیگری است از شاکله جمهوری اسلامی.
همه می دانیم که دیپلماتها از چند و چندین خان مصاحبه ها و گزینش می گذرند و فیلتر می شوند. برای یک شغل ساده مثل تحویل داری بانک و معلمی و ... باید هزار سوال دینی و ایدئولوژیک را پاسخ گفت و "اعتقاد و التزام" به اسلام و "ولایت" رااثبات کرد، سفیر و نماینده "جمهوری مقدس اسلامی" که جای خود دارد.
چندین سال قبل که داستان آقای ثمره داغ بود، عنوان شد که ایشان از مسئولین گزینش وزارت خارجه بوده اند و برای اثبات وفاداری دیپلماتها پا از عرف گزینش های معمول هم فراتر نهاده و حتی افراد کاندیدا را برای مدتی در زیر زمین وزارت خارجه حبس می کرده اند و .... الله اعلم، این هم نتیجه.
این داستان می تواند چند وجه داشته باشد:

1) مدتهاست که بوقهای تبلیغی "نظام"، فساد اخلاقی مسئولین غرب را به شدت می نوازند، فساد اخلاقی مسئولین بانک جهانی و برلوسکونی و سارکوزی و محافظان اوباما و ... انگار که خودشان منزه از خطایی هستند. انگار که دست روزگار می خواست باد غرور آقایان را خالی کند، هرچند که آخوند و بچه آخوند جماعت پررو تر و بی حیاتر از این هستند که از رو بروند.

2) واکنش دست پاچه ی وزارت خارجه قابل تامل است: اول تکذیب می کند، بعد هم توجیه می کند: تفاوت فرهنگی

3) رفتار و عکس العمل های وزارت خارجه را مقایسه کنید با آنچه از علی (ع) برایمان گفته اند که "اگر خلخال ...." ، حقیقتا من به عنوان یک موجود مذکر ایرانی (خجالت کشیدم بگویم یک مرد ایرانی)، شرم کردم وقتی که فهمیدم که این موضوع بخاطر "تفاوت فرهنگی" است. این جمله یعنی فرهنگ ما به "ذکور محترم" اجازه داده که اگر "دسترسی" داشتند، هیچ شرم و حیا نکنند و به هر جا و هر کسی خواستند تعرض کنند. اصلا "فرهنگ" غنی ایرانی-اسلامی ما این کارها را نه تنها مجاز دانسته که آنها را هم تشویق کرده. تف به فرهنگ ایرانی-اسلامی تان و همه وجود کثیف تان.

4) رفتار ناشیانه وزارت خارجه بازهم برایم جالب است، آن را مقایسه کنید با رفتار دولت آمریکا در برابر محافظان اوباما در سفر خارجی اش.

5) جمهوری اسلامی از آغاز یک اصل اساسی داشته: هرگز عذر خواهی نکن و هرگز کوتاه نیا. هر کشور دیگر جای ایران بود، نماینده خود را فرا می خواند و به او تذکر می داد و تنبیه اش می کرد و از افرادی که به آنها تعرض شده عذر خواهی می کرد و ... اما به یاد باید داشته باشیم که اینجا سرزمین "ولایت عظما"ست، جایی که در آن خطا راه ندارد. اگر امروز وزارت خارجه این موضوع را قبول کند، فردا باید به کثافت کاریهای تاریخی آقایان پاسخ دهد. پس همان بهتر که از ابتدا بگوید اصلا فرهنگ ما همین است: دست مان را دراز می کنیم و ....

6) این رفتار احمقانه، پافشاری بر خطا را در بسیاری از امور می توان تعمیم داد و نمونه های بسیار بزرگی از آنها یافت. داستان بی پایان کشاکش هسته ای را ببینید و لجبازی کودکانه جمهوری اسلامی و مسئولین ارشد آن را در آن رصد کنید. بخش بزرگی از کشمکش بخاطر رفتار حقیر آقایانی است که همه ثروت و هستی ملت را در دست گرفته اند و با آن بازی می کنند. "انرژی هسته حق مسلم ماست" هم دقیقا مثل همان "تفاوت فرهنگی" است که آقایان آن را در تریبون های رسمی اعلام می کنند و ذره ای خجالت نمی کشند، انگار همه مردم احمق و ابله هستند.

7) حقیقتا تف به فرهنگ و دینی که جمهوری اسلامی مبلغ و مروج آن است. راستی کجا هستند علمای عظمایی که به کمترین موضوعی رگ غیرت شان باد می کند و فریاد وااسلاما سر می دهند. چرا آنها مانند داستان علی (ع) فریاد نمی کشند و کاری نمی کنند؟ نکند که "تفادت فرهنگی" واقعا بوده و هست و ما بی خبر بوده ایم (شاید هم از خیال خام، گمان داشتیم که "فرهنگ" ما امر دیگری است که در آن شرم و حیا جایگاه حیاتی دارد؟)

....
پی نوشت: یک زمانی همکاری ارمنی داشتیم که برای مدتی در برزیل مشغول کار شده بود. ظاهرا در آن سال های دور شرایط و مقدمات مهاجرت خود و خانواده اش به برزیل از سوی شرکت نفت برزیل مهیا شده بود. اما ایشان قبول نکردند و نرفتند. دلیل شان هم جالب بود: "تفاوت فرهنگی" زیادی که به چشم دیده بود و عدم علاقه شان برای بزرگ کردن فرزندانشان در آن محیط. ... من مانده ام که اصولا دیپلمات ایرانی که از هفت خان گزینش ایمانی و اعتقادی و ... عبور کرده و اگر در تهران بخواهد با خانمی سخن بگوید سرش را پایین می گیرد و هزار ذکر و تسبیح می گوید و ... در استخر مختلط چه می کرده؟


پی نوشت دوم: این پی نوشت صرفا جهت حفظ بی طرفی نوشته می شود، زمان آن هم حدود یک هفته پس از اتفاقات رخ داده و متن اولیه می باشد. ادامه عکس العمل وزارت خارجه: فرد نامبرده به علت تخلفات به کشور فراخوانده شد! 
بلاخره ما نفهمیدیم که کدام داستان را باور کنیم، تکذیبه وزارت خارجه، تفاوت فرهنگی و یا تخلف را؟؟؟؟؟؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر